Det är enkelt att vara lite extra godhjärtad! Häng med oss på lördag den 25 mars när vi cyklar i stafett i vår cykelsal mellan kl. 8.00-12.00.

Det bästa är att alla kan vara med, även de som inte varit med på cykelpass förut! Man cyklar efter egna förutsättningar! Och man behöver inte vara medlem hos oss för att delta i viktig välgörenhet! Vi har fyra cykelinstruktörer som guidar oss genom cykelstafetten, och vi lottar ut priser till deltagarna som uppmuntran för den godhjärtade insatsen!

Avgiften för cykelpasset går oavkortat till Barncancerfonden, så nu hoppas vi på stor uppslutning från Strängnäsborna som vill göra en god gärning, och förstås ha det trevligt under tiden!

Det är enkelt:

  • Vårt upplägg är att ett lag håller en cykel igång under 4 timmar
    med start kl: 08:00.
  • Kostnad för ett lag är 750 kr och det betalas direkt in
    till Barncancerfonden vid anmälan.
  • Boka själv ett eller flera spinningpass mellan kl. 8.00-12.00, deltagaravgiften är 150, 250 eller 350 kr. Man bidrar efter egen förmåga.
  • Vi bjuder på energi och ni har möjlighet att vinna fina priser under dagen.

Målet är att vi tillsammans ska samla in 10 000 kr men för att klara det behöver vi er hjälp. Ta med kollegor, släkt, vänner, föreningskompisar eller hela företaget och anmäl er.

Gå in på www.spinofhope.se och sök Club Hälsoskaparna Friskvårdscenter där står hur ni gör er anmälan.

Vill du cykla men har inte ett lag är det bara att du anmäler intresse i receptionen så skapar vi lag åt er. Ring 0152-108 55 eller skicka ett mail till info@clubhalsoskaparna.se så hjälper till!

Tack för ert engagemang!

Personalen hos Club Hälsoskaparna Friskvårdscenter.