Carin Adlén och Sofia Kihlman är glada över sin blogg
Här hittar du en blogg från Club Hälsoskaparna

HÄLSOSKAPARBLOGGEN

Välkommen hit för att ta del av kunskap, inspiration, sunda matlagningstips, träningstips och andra aktuella och intressanta rön om träning och hälsa, samt rena nöjen för både kropp och sinne!

Born to move barndans på Club Hälsoskaparna i Strängnäs

Det finns platser kvar på höstens BORN TO MOVE för barn!

Den 5 september startar höstens roliga och härliga barnaktiviteter. Missa inte att anmäla barn och barnbarn till rörelseglädje och dans!
Välkomna till ÖPPET HUS hos Club Hälsoskaparna!

Välkomna till ÖPPET HUS hos Club Hälsoskaparna!

Välkomna att ta med familj, vänner och arbetskamrater till ett helt kostnadsfritt ”Öppet hus”, lördag den 26 aug. kl. 10.00-14.00. Vi bjuder på ett axplock ur vårt härliga träningsutbud under ledning av våra instruktörer, med roliga ”prova på-pass”, 30 minuter långa och helt kostnadsfria! 75 procent av platserna kan förbokas och resterande platser under dagen på ”drop in”! Dessutom kan du också vinna fina priser i vår tipspromenad och vi och våra hälsoaktörer och samarbetspartners bjuder på fina erbjudanden dagen till ära!
Nyheter och inspiration i juli

Nyheter och inspiration i juli

Är du nyfiken på att höra mer om våra TEAM (små grupper som tränar tillsammans för samma mål och med delad PT) som startar snart och som vi också kan företagsanpassa till dig och dina arbetskamrater?
Varsågod och njut av några sommarfavoriter!

Varsågod och njut av några sommarfavoriter!

En bit in på sommaren är det lätt att man tappat inspirationen och idèerna till vad man ska servera till sommargästerna. Vi bjuder på några fräscha och goda receptfavoriter från Carin Adlén & Magnus Svensson härliga kokbok!
Carin Adlén berättar om sin träning

När jag började förstå mer om min hälsa

För mig handlar regelbunden träning mest om att hålla mig så stark, frisk och pigg så länge som möjligt. Men det har det inte alltid gjort.
Anmälan öppen för sommarcamp!

Anmälan öppen för sommarcamp!

Välkommen att anmäla ditt barn eller barnbarn till en härlig och kul sommarlovsvecka! Vår sommarcamp i Strängnäs passar barn som tycker det verkar kul att dansa tillsammans i grupp eller skulle vilja testa dans och rörelseglädje. Inga förkunskaper behövs.
Läs nya HÄLSOSKAPARMAGASINET här!

Läs nya HÄLSOSKAPARMAGASINET här!

Välkommen! Du som prenumererar på vårt nyhetsbrev "Inspiration från Club Hälsoskaparna" får automatiskt alltid "Hälsoskaparmagasinet" till din mail så att du direkt kan spara det som är viktigt för dig. Trevlig läsning!
Alla är välkomna att prova på gruppträning, styrketräning, gympa, dans, yoga, gåfotboll, straffsparkar med chans att vinna fina pris i roliga tävlingar från våra samarbetspartners!

Välkommen till Friskvårdsdagen 2023 i Strängnäs!

Club Hälsoskaparna & IK Viljan hälsar alla i Strängnäs kommun välkomna att HELT UTAN KOSTNAD delta och prova på alla roliga aktiviteter som vi bjuder på utomhus, söndag 7 maj, mellan kl.10.00-14.00 på Vasavallens idrottsplats!
Löpträna hos oss, till Hemmavasan i Strängnäs

Löpträna hos oss, till Hemmavasan i Strängnäs

Vi är väldigt stolta över att vara Brons-sponsorer och samarbetspartners till Hemmavasan i Strängnäs när vi i år firar att det var 500 år sedan Gustav Vasa kröntes till kung i Strängnäs. Det firar vi genom att lägga in Löpträning i vårt ordinarie gruppträningsschema.
Äntligen får männen ett eget yogapass!

Äntligen får männen ett eget yogapass!

Det är många män som uttryckt önskemål om ett eget yogapass för att bli smidigare, rörligare och starkare. Något som golfspelare gärna vill bli inför golfsäsongen, eller bara de män som vill undvika att bli stel och trött i kroppen. Yoga är en erkänt bra träningsform för både män och kvinnor av många skäl.
Välkommen till en extra snäll förmiddag på cykel!

Välkommen till en extra snäll förmiddag på cykel!

Det är inte säkert att man lever längre för att man är extra godhjärtad, men det är vår övertygelse att man blir lyckligare av att hjälpa andra i den mån man kan. Av den anledningen är det självklart att vi vill hjälpa till att samla pengar till den viktiga forskningen hos Barncancerfonden genom att vara med i årets "Spin of hope". Var med du också! Ta med kollegor, släkt, vänner, föreningskompisar eller hela företaget och anmäl er.
Vackra vyer från resa till Korsika med vandring, yoga, dans och livsnjutning

FULLBOKAD! Följ med på en oförglömlig resa

Följ med på en oförglömlig resa till underbara Korsika. Dags att unna sig det allra bästa! Det händer så många saker i världen som vi inte kan påverka, men att satsa på den egna hälsan och välmåendet i en härlig livsnjutarresa, det kan vi fortfarande prioritera! Livet är här och nu. Yoga och vandring hör ihop, det är vi redan helt övertygade om och att nu få möjligheten att kombinera dessa och andra spännande aktiviteter för livskvalitet och glädje i både kropp och sinne på Korsika känns fantastiskt.
INVIGNINGSYRA HOS CLUB HÄLSOSKAPARNA

INVIGNINGSYRA HOS CLUB HÄLSOSKAPARNA

Varmt välkomna säger vi nu till alla dans-, tränings- och partysugna Strängnäsbor som vill vara med i vår härliga invigningsyra. Lördag den 4 februari mellan kl. 9.00-14.00 och på kvällen från kl. 19.00! Vi har satt ihop ett gediget och härligt träningsschema dagen till ära, där du kan välja och vraka och testa på att träna hos oss! Förutom några av våra egna ordinarie instruktörer är vi också väldigt glada att få hälsa våra gästinstruktörer Jonas Peter Hedqvist och Åsa Fornander varmt välkomna till Club Hälsoskaparna i Strängnäs! Läs mer om de spännande instruktörerna Jonas och Åsa längre ner! Platserna är begränsade så boka direkt på tfn 0152-108 55 om du inte vill missa denna härliga dag!
Ett fullmatat vårschema!

Ett fullmatat vårschema!

Oj vad vi är glada över vårens schema! Nu finns det väldigt mycket att välja på för er som tränar hos oss!
Eventkalendern – hurra!

Eventkalendern – hurra!

Vi är så väldigt glada över att få presentera allt kul som händer i första perioden t o m februari 2023! Save the date!! Det bästa av allt, man behöver inte vara medlem för att få inspiration hos oss! Följ @clubhalsoskaparna på sociala medier, så ser du när vi öppnar upp för anmälningar till event.
Att uppfylla drömmar

Att uppfylla drömmar

Visst är det väl härligt när något man tänkt på och drömt om i flera år, plötsligt blir verklighet?! Och hur får man egentligen drömmar att slå in? Kan man förverkliga drömmar när det bara händer en massa elände runt om i världen?