BILJETTER TILL BÅDE DAGPASS OCH PARTY
köper du hos oss i receptionen där du samtidigt bokar in alla dans- och träningspass du vill vara med på. Först till kvarn ...

PROGRAM:

LÖRDAG 4/2 KL. 9.00-14.00
KL. 9.15 – BARRE MOVE – Åsa Fornander
Barre Move är ett förkoreograferat barre-koncept som är inspirerat av balett, funktionell träning och yoga. Det är en träningsklass som involverar hela kroppen och kombinerar teknik och finlir med stora rörelser och flöde. Perfekt som sin egen träningsform och perfekt komplement till all annan träning.

KL. 9.15 – ROCK- & POPCYKEL – Peter Hudatzky
Ett pulshöjande cykelpass på våra Body Bikes (ladda ner appen så kan du följa dina resultat) till Peters bästa musiklista!

KL. 9.15 – BORN TO MOVE ”Prova på” 6-7 år – Linda Sköld
I februari startar våra kurser upp för barn och ungdomar som gillar dans och rörelseglädje! Här är barn 6-7 år välkomna att testa gratis! Begränsat antal, anmäl plats i tid!

KL. 10.10 – 80´S AEROBICS – Jonas Peter Hedqvist
Leta fram dina benvärmare och förbered dig på en riktig energikick i ett aerobicpass inspirerat av 80-talets superhits och filmer som Fame och Flashdance, med ”heel kick, step touch’s och hip rolls”. Med hög energi, sköna dansmoves och 100 % dansglädje tar gästinstruktören och musikalartisten Jonas Peter Hedqvist med oss tillbaka till grunderna i en nostalgisk blandning av aerobics, Jane Fonda och old school jazzdans. Och alla kan vara med!
KL. 10.10 – BODYPUMP – Petri Matalamaa
BODYBALANCE – My Matalamaa
Idag bjuder våra instruktörer på en härlig kombo av 25 minuter Body Pump följt av 25 minuter Body Balance! Har du inte provat Les Mills Bodypump som är en styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används till musik, eller deras Bodybalance, som är en blandning av thai chi, yoga och pilates, som utmanar styrka, balans, rörlighet och koordinationsförmågan för att bli mjuk och smidig, så är det ett hett tips att göra det idag!

KL. 10.10 – INTRODUKTION BODY BIKES WATTSYSTEM – Peter Hudatzky & Nasra Ali
Om du inte testat våra cykelpass på Body Bikes förut, är det här ett utmärkt tillfälle för att få hjälp och tips med inställningar och genomgång av hur du kan använda appen för att följa dina egna resultat samtidigt!

Kl. 11.00 – AFHO – Åsa Fornander
AfHo® - är ett förkoreograferat danskoncept i träningsform med huvudinfluenser från afro och house - både vad det gäller musik och koreografi. Det är en lättsam klass med fokus på driv, energi och rörelseglädje.

Kl. 11.00 – SCHLAGER-CYKEL – Nasra Ali
En riktig endorfinkick blir det av att delta i ett cykelpass med glada Nasra och härligt medryckande musik! Att sjunga med är förstås alltid tillåtet!

Kl. 12.00 – DIVA DANCE – Jonas Peter Hedqvist
Släpp loss din inre DIVA under denna dansextravaganza som inte liknar någon annan zumbaklass du provat. För "one time only" har vi bytt ut många av latinlåtarna mot pop och topplistehits framförda av vår tids största divor. Gör dig redo för att låta Beyonce, Lady Gaga, Lizzo, Tina Turner, Liza Minelli och inte minst RuPaul inspirera dig till 100% dansglädje och body positivity! En klass där alla är välkomna oavsett förkunskaper!

Kl. 12.00 – STYRKEINTERVALL – Rattana Sanum
Låt vår populära PT Rattana leda dig genom ett skönt och effektivt styrkepass där dina muskler får en rejäl genomkörare! Bra träningsvärk utlovas!

Kl. 13.00 – BORN TO MOVE ”Prova på” 8-12 år – Linda Sköld
I februari startar våra kurser upp för barn och ungdomar som gillar dans och rörelseglädje! Här är det barnen 8-12 år som är välkomna att testa gratis! Begränsat antal, anmäl plats i tid!

KL. 13.00 – HOLLYWOOD CYKEL – Marit Westerberg
Häng med på Marits cykelpass på våra Body Bikes (ladda ner appen så kan du följa dina resultat) när hon guidar oss genom filmernas greatest hits i ett skönt tempo!

Kl. 13.00 – STRETCH OUT STRESS – Jonas Peter Hedqvist
Som en värmande filt av avslappning, djupa andetag och långa härliga stretcher inspirerade av yoga och mindfulnesstekniker. Kroppen får landa och tanken finner ro.
Följ med på en inre resa och kom ut ur salen fylld av energi och kraft.

KVÄLLSPARTYT LÖRDAG 4/2 KL. 19.00

Invigningsyra och dansparty hos vår samarbetspartner och granne ELSAS KANTIN!
Inklusive partymattallrik, underhållning, bus, överraskningar, tävlingar och MASSOR MED DANS till kvällens diskjockey BJÖRN MALMQVIST!
BILJETTER TILL ”SPECIAL-INVIGNINGSPRIS ” FÖR BÅDE DAG OCH KVÄLL KÖPER DU
I VÅR RECEPTION DÄR DU SAMTIDIGT BOKAR IN DE TRÄNINGSPASS DU VILL DELTA I.
PRISER:
Dagkort, delta i så många pass du vill mellan 9.00-14.00:
MEDLEM: 150 kr
ÖVRIGA GÄSTER: 500 kr

Kvällspartyt inkl. ett glas välkomstbubbel och partymattallrik á la Elsa.
(Valfria drycker och kvällens drinkspecial finns att köpa i baren)
MEDLEM: 175 kr
ÖVRIGA GÄSTER: 250 kr

PAKETPRIS FÖR BÅDE DAGKORT & PARTY PÅ KVÄLLEN:
MEDLEM: 250 kr
ÖVRIGA GÄSTER: 650 kr
BILJETTER KÖPER DU INNE HOS CLUB HÄLSOSKAPARNA FRISKVÅRDSCENTER I GULA ROSORNAS FÖRETAGSBY. Välkommen in till oss under bemannad receptionstid
månd-torsd 8.00-20.00
fred 8.00-16.00
Eller ring oss på samma tider och köp dina biljetter på SWISH (och hämta ut dem senare).
Eskilstunavägen 34 – info@clubhalsoskaparna.se – 0152-108 55
Betald biljett kan inte återbetalas men går fint att överlåta på annan person i händelse av förhinder.

Jonas Hedqvist
har på olika sätt
varit en del av den svenska och internationella nöjesscenen i mer än två decennier. Ständigt med den ena foten på artistscenen och den andra i en träningssal! Idag lever och arbetar Jonas i London men gästar ofta New York, Miami, Paris, Amsterdam, Köpenhamn, Malmö och Stockholm med sina klasser. Och nu för första gången i Strängnäs. Alltid med devisen att göra de häftigaste danstrenderna tillgängliga för även den absoluta nybörjaren.

Jonas har en bakgrund som dansare och artist och har regisserat och koreograferat musikaler, tv-program och musikvideos samt producerat flera större scenshower med uppdragsgivare som Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och Wallmans Salonger. Hans stora fokus inom fitness och välmående har alltid legat på att skapa unika helhetsupplevelser vare sig det gäller spännande gruppträningskoncept eller unika wellnessresor till exotiska platser runt om i världen.
Jonas ligger bakom danskoncept som Danceathon, Burlesque Fitness och Broadway Fitness och nu senast Diva Dance och Diva Fitness som uppmärksammats av media utomlands liksom i Sverige. Han lägger stor del av sin tid åt att coacha andra lärare och instruktörer. Han har även arbetat som spachef för bl.a. kända Selma Spa och är ett återkommande ansikte som föreläsare på bland annat på Musikhögskolan och Lunds universitet.

Åsa Fornander
är en NIKE MASTER TRAINER
och jobbar med dans och träning på heltid. Hon är en av Sveriges mest etablerade presentatörer, både nationellt och internationellt,
med dans och yoga som inriktning.

Åsa har bott i NEW YORK i flera perioder där hon bland annat undervisat på Crunch.
Hon har även utvecklat Barre Move, som är en träningsklass för hela kroppen – inspirerat av balett, yoga and funktionell träning.

2016 vann hon Guldhjärtat som årets instruktör och 2018 vann hon ett amerikanskt pris av gymkedjan Crunch för sina innovationer inom gruppträning

Det är dans och yoga som är Åsas två element och hon har skapat och lanserat hela tre egna gruppträningskoncept som du kan hitta på gym/studios runt om i Sverige, Finland och USA. AfHo®, Barre Move (tillsammans med Maria Olofsson) och Dance Detox Flow.
Under 2023 kan du också följa med Jonas och Åsa till Miami på en underbar vecka med dans, yoga och upplevelser. Mer info och medlemsrabatt kommer! Resan startar den 23 April.