Det här måste vi absolut göra om!

Alla vi medlemmar hos Club Hälsoskaparna som inte hade möjlighet att åka med på resan till Korsika denna gång, som gick av stapeln under första oktoberveckan, kan nu i allafall få ett smakprov på allt härligt och roligt de hittade på!

Tusen tack för alla underbara foton (du ser dem i filmklippet här nedan) och varmt tack för alla lovord från er som var med och för alla era kommentarer efteråt, varav den vanligaste var just "Det här måste vi göra om"! 

Tusen tack också till Helene och Sofia för ett fantastiskt engagemang på resan, och stort varmt tack till alla resenärer som också bidrog till att höja stämningen.

Veckan bestod av många härliga vandringsturer, i Parc Saleccia, , till Montecellu och bergen, till Calvi och Revallata, till Bodri beach, i Agriateöknen, med flera stopp under veckan för otroliga bad i ljuvligt kristallklart och turkost vatten.

Morgnarna inleddes ofta vid poolen där vår Sofia ledde gympa, cirkelträning med styrkeövningar och roliga danspass, samt även med vattenjympa från Langley. Senare på dagarna avslutade Helene ofta med sin härliga salsa och yinyoga på piren med havet och bergen som vackert ramade in hela upplevelsen.

Trevliga kvällar med middag, bubbel i baren och musikquiz, höjde stämningen och vi lärde känna medlemmarna lite mer och fann många nya trevliga vänner på resan!  

Underbart mysigt boende och fin shopping i vackra Ile Rousse, tack Helene för att du ordnat allt så bra!