VIKTIGA DATUM ATT KOMMA IHÅG
t.o.m februari 2023. 
Följ oss på sociala medier @clubhalsoskaparna så missar du inte biljettsläpp!

23 november 2022 – Helene Kjellin, kostrådgivare, matkreatör, salsainstruktör, arrangör av hälsoresor med förkärlek för vandring, bjuder på rawfood-fika och berättar om sin egen hälsoresa och hur den förändrade henne.

29 november 2022 – Göran Adlén, känd föreläsare och omvärldsanalytiker inspirerar med kunskap om vad som försiggår under rådande hälsotrender. "Våga vägra vara gubbe" är hans egen inställning.

14 december 2022 – Jul & Lucia-AW med glögg, jultapastallrik, kaffe och julgodis, glamour-luciatåg och skönsång av "Strängnäs City Voices", julquiz med fint pris samt lite bus från instruktörerna. På Elsas kantin/bakfickan.

11 januari 2023 – Christina Sundeqvist, "Hur ska du förstå en kropp som du inte längre känner igen? Christina har mångårig erfarenhet av kvinnohälsa och är författare till de uppmärksammade böckerna "Harmony - må bra i och efter klimakteriet" och  "Matbalans - Ät smart i och efter klimakteriet", samt är en av kvinnorna bakom Klimakteriepodden.

13 januari 2023 - I anslutning till vårt MORNING CLUB företagsnätverk, är vi glada att få besök av Rikard Norling, som varit professionell fotbollstränare för bl.a. AIK, Malmö FF och IFK Norrköping och Anders Pense, fotbollstränare verksam i Södermanlands FF och i klubbar som IK Viljan, Värmbols IF, Syrianska FC och Assyriska FF. Dessa herrar reflekterar och kommer till oss med sin föreläsning "Vi och vårt ledarskap".

27 januari 2023 – Tandsköterskan Emelie Nixon kommer till oss en heldag för dig som vill boka in hennes trygga och effektiva tandblekning. Många är stjärnorna som fixat till sina missfärgade tänder hos henne. Hos oss får du förstås medlemsrabatt om du också tränar hos oss. För bokning och mer information, kontakta Emelie enkelt och direkt på tfn 070 713 73 99. Dessa tider blir snabbt fullbokade så vänta inte för länge om du också vill satsa på att få fräschare och vitare tänder.

4 februari 2023 – RELEASE & INVIGNINGSPARTAJ för Club Hälsoskaparna friskvårdscenter. Alla är välkomna till en härlig temadag, klockan 9.00-14.00 med flera olika gruppträningspass tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer på besök: Åsa Fornander och Jonas Peter Hedqvist. Mer info om alla spännande pass under dagen kommer när vi öppnar för anmälan.

På kvällen blir det förstås en riktigt kul clubfest från klockan 19.00 inne hos vår samarbetspartner, Elsas kantin. Mer info om dagen och hur du bokar en plats, kommer på Hälsoskaparbloggen!

24 februari 2023 – Tandsköterskan Emelie Nixon kommer till oss igen! Se info om bokning ovan!