Gruppträningsschemat under julen, för vecka 51, 52 och vecka 1, hittar du förstås i appen där du bokar dina pass, men även här och på våra sociala medier på de tre tre bilderna här nedanför, så får du en bra översyn över hur du vill planera in din träning under julveckorna.

Missa inte våra extra specialpass under dessa tre veckor! På julaftonsmorgonen Afrodans med Evelina, vårt Nyårsspecial på nyårsaftonsmorgonen med Petri och Linda för både vuxna och jullovslediga barn och barnbarn, och sedan river vi igång 2024 på nyårsdagen klockan 17.00 i ett härligt cykelpass med Sofia!
Här får du chansen att testa våra Bodybikes med wattsystem i vår fina cykelsal, så att du kan följa dina egna resultat från din mobil. Både peppande, kul och effektivt för att ligga på en lagom pulsnivå för just dig.

Vi önskar dig en riktigt God jul och ett Gott nytt år, och ser fram mot att vi ses på gymmet, i Milonsalen, i friviktsrummet, i cykelsalen, i gruppträningssalarna, i bastun, och förstås uppe i receptionen över en kopp gratis medlemskaffe!