Vad behöver man göra? Svaret är: Om du vill ha en positiv förändring för dig i ditt liv så behöver du göra aktiva val och bestämma dig. Sedan tar du ett steg i taget, och plötsligt är du där!

Och vi är väldigt glada över att vår dröm om att sprida friskvård till Strängnäs, med ett helhetstänk för hälsa nu slår in. Alla vet att den fysiska träningen är livsviktig, om vi vill ha ett liv med högre livskvalitet och förbli starka, friska, rörliga, smärtfria, pigga och lyckligare längre.

Men hälsa och välmående innefattar fler delar, och att känna sig lycklig även i sinnet är en viktig del för välmåendet. Så vår dröm, att ordna så att man hos oss kan få en komplett träningsanläggning med stort utbud för olika behov och nivåer, för både styrketräning, konditionsträning och stor variation på gruppträning, men som också bidrar till att fler får ta del av våra samarbetspartners kunskap för att förbättra hälsan.

Vi bygger nu ett nav av friskvård. Vi jobbar med andra duktiga hälsoaktörer som delar med sig av verktyg för att hantera vanliga och besvärliga problem. Vi sprider kunskap, glädje, energi och inspiration, och vi vill ge Strängnäsborna lite extra guldkant på livet.

Att ge sig själv en livsstilsförändring får ju faktiskt vara kul också!

Vi lyssnar på våra kunders behov och vi har fokus på personalens bästa. Utan dem kan man inte erbjuda den kompetens vi eftersträvar för att nå riktigt goda resultat. Hos oss kommer det alltid att finnas en "riktig" instruktör på plats för att peppa, stötta och motivera gruppträningspasset. Vi tror inte själva på att ha ledare från en tv-skärm och kommer därför aldrig att skära ner på den kostnaden för att kriga med lågprisgym för att pressa priser. Nej, vi vill stå för hög kvalitet, stort träningsutbud och ett högt värde på medlemsinnehållet, samt kunna erbjuda gedigen kunskap och kompetens. För allt detta behöver man ha kompetenta instruktörer och kunnig personal.

På det här sättet skapar vi nu något riktigt bra och kul, och ja, vi uppfyller samtidigt vår gemensamma dröm! Att se till att fler och fler blir starkare, friskare, piggare och lyckligare.
Välkommen att hänga med oss!

Sofia Kihlman & Carin Adlén