Att få vara med och skapa historia när vi i Strängnäs firar Sveriges nationaldag 6 juni med buller och bång i flera dagar, i olika lopp och andra härliga aktiviteter, känns verkligen extra kul för oss som brinner för att sprida friskvård och bättre hälsa!

Vilken bra idé och vilket fantastiskt jobb Hemmavasan i Strängnäs gör för att vi gemensamt ska få fira i hälsans tecken, genom att sätta Strängnäs och Sverige i rörelse.

Det är klart att vi helhjärtat vill stötta detta!

För att bidra med lite extra pepp och stöd, har vi nu lagt in löpträning som en del av vårt ordinarie gruppträningsschema. Det betyder att medlemmar utan kostnad kan delta genom att boka som ett vanligt pass i vår bokningsapp. Övriga "ickemedlemmar" som vill vara med, kan förstås kontakta oss för olika alternativ att boka och betala pass hos oss.
Ring receptionen så får du veta mer, tfn 0152-108 55.

Söndagar kl. 9.00 går vår löpträning. Då får vi hjälp av våra egna rutinerade och erfarna instruktörer, antingen för att målet kanske är att delta i Hemmavasan eller i något annat lopp i sommar. Eller helt enkelt bara för att komma igång med löpning. Detta passar alla nivåer!

PS. Är du sugen på att springa eller cykla i något av loppen på Hemmavasan den 6 juni? Det finns olika distanser att välja på.

Läs mer och anmäl dig här: hemmavasanstrangnas.se