Det var väl ändå så att du bestämde dig att träna regelbundet från första början när du skaffade ditt träningskort? Att du någonstans inom dig insåg att man behöver träna några gånger i veckan för att uppnå alla hälsofördelar som följer med då?

Men så hände något, du tappade kanske motivationen? Fick tidsbrist? Tröttnade? Kortet blev liggande oanvänt?

Det här är något som är väldigt vanligt, så om det drabbat dig tidigare, kan vi berätta att du är långt ifrån ensam, men också glädja dig med att det här är en av våra största drivkrafter. En ambition att se till att erbjuda ett så bra, kompetent och varierat träningsutbud, så att du behåller motivationen och fortsätter att prioritera din hälsa. För det är väl för din egen skull du tränar?

Vi har valt att satsa på ett stort utbud av gruppträning och TEAM (mindre grupper med delad PT och samma mål) förutom att du förstås när somhelst mellan kl. 04.00-24.00 kan träna på gymmet, i maskinparken, konditionsmaskinerna, friviktssalen och inne på MILON-anläggningen, som är perfekt för dig med tidsbrist, som vill klara av ett varv effektiv, snabb och säker styrketräning på bara 24 minuter!

Det finns de som säger att det är tråkigt att gå på gym. Hm, ja då har de inte tränat hos nya Club Hälsoskaparna friskvårdscenter i Strängnäs! Vi är så mycket mer än bara ett gym! Och hos oss hittar du så många olika roliga träningspass och kurser, på alla tider under dagen.
OBS. En liten justering i schemat på Linedance lördagar, ändrat startdatum till 21/10.

Ja, och sedan hittar vi ju på en massa annat roligt också, och har grymt bra medlemsförmåner och rabatter. Bli medlem du också, vi hjälper dig förstås att komma igång, med en personlig hälsoplan utan kostnad! (Värde 500 kr).

Kontakta oss direkt!