VI HAR ETT OVANLIGT STORT TRÄNINGSUTBUD

Gym. Styrketräning. Milon. Kondition. PT. Många olika gruppträningspass. Dans. Yoga. TEAM – mindre grupp med samma mål och delad PT. Rehabilitering. Seniorträning. Barn & familjeträning. CMS travelpass. Läs mer om vårt stora träningsutbud!

VI TAR ETT HELHETSGREPP PÅ DIN HÄLSA

Vi erbjuder ett stort, roligt och varierat innehåll på många olika tider! Här finns ett stort träningsutbud för valfri fysisk träning för DIN kropp, men också lite extra krydda och guldkant för ditt sinne, eftersom allt hör ihop för att vi ska må riktigt bra.

Vi vet att det krävs något extra för att skapa en träningsvana som håller i sig även på längre sikt. Man tappar så lätt fokus och intresse för sin egen hälsa om man inte får ihop sin vardag. Träning ska vara roligt. Att själv välja att göra sin kropp starkare, friskare, piggare och gladare ska vara ett lätt val. Och det valet ska man inte skjuta upp. Det är ett val som är bättre att göra medan man fortfarande har en möjlighet. Att träna regelbundet är viktig förebyggande friskvård för ett bättre och friskare liv!

Välj och vraka i vår välfyllda träningsbuffé!

Om att styrketräna på Club hälsoskaparna
STYRKETRÄNING

WHO och Folkhälsomyndigheten rekommenderar styrketräning minst två gånger i veckan. Det håller vi med om. Oavsett vad man aktiverar sig med förövrigt, t.ex. löpträning, padel eller annan sport, kommer man inte ifrån det faktum att styrketräning tillhör något av det viktigaste man behöver komplettera sin vanliga träning med. Fördelarna är väldigt många!

Många av våra gruppträningspass är också avsedda för att du ska kunna hitta variation i din styrketräning, både med tung träning eller med kroppen som redskap. Testa gärna MILON, cirkelträning, TRX och mage och rygg-pass, så får du träna kroppens alla stabiliserande små muskler också.

LÄS MER OM STYRKETRÄNING

 

 

KONDITION

Har du gått på myten om att konditionsträning måste vara väldigt jobbigt? Vi har många varianter både inne i gymmet och på olika sorters gruppträningspass som gör det både roligt och effektivt att få upp pulsen och låta hjärtat få lite extra kärlek. Och DU bestämmer alltid motstånd och intensitet utefter dina förutsättningar.

Testa gärna våra Body bikes och ladda ner tillhörande app så håller du själv koll på dina egna framsteg.

OM KONDITIONSTRÄNING

GRUPPTRÄNING

Gruppträning är något vi varmt rekommenderar. Ett träningspass tillsammans med andra som både är roligt och nyttigt, blir väldigt lätt en regelbunden vana.

Hos oss finns alltid en riktig instruktör på plats, och vi startar vår gruppträning på vardagar redan klockan 06.00 och 06.30 för att du som är morgonpigg ska kunna träna före jobbet.

På vardagar under lunchtid hittar du också kortare träningspass för att du ska hinna äta också.

MER OM GRUPPTRÄNING

BALANS, SMIDIGHET & RÖRLIGHET

Alla vuxna behöver träna sin rörlighet kontinuerligt. Oavsett hur stel eller rörlig du är. Särskilt viktigt är det för att kunna fortsätta att vara en aktiv senior. Om du ägnar dig åt en specifik idrott är det också extra viktigt med rörlighets- och balansträning som gör att du presterar bättre och minskar skaderisken.

OM SMIDIGHET & RÖRLIGHET

LÄS MER OM VÅR SENIORTRÄNING

UTOMHUSTRÄNING

Vårt läge gör det möjligt att kombinera många olika sorters träning utomhus och inne i vår välutrustade träningsanläggning.

Vi gillar att förlägga vår egen träningsverksamhet utomhus också när det passar extra bra. Löpträning både för nybörjare och rutinerade passar fint hos oss eftersom vi bor granne med motionsspår och idrottsplats.
Vårt motto är också "Hellre ut i skogen än in i väggen"!

OM VÅR TRÄNING UTE

 

PERSONLIG TRÄNING

En personlig tränare (PT) kan vara exakt vad du behöver om du skulle vilja börja träna, men inte riktigt vet hur, eller med vad. Och för dig som redan tränar aktivt, men tycker att du kört fast i gamla hjulspår, kan vår PT hjälpa dig att träna på ett nytt sätt för att kicka igång motivation och ge dig en bättre utveckling och resultat igen. En PT finns till för alla, nybörjare eller erfaren, gammal eller ung!

ATT TRÄNA MED PT

CMS TRAVELPASS

CMS-travelpass är en fantastisk medlemsförmån som alla medlemmar hos Club Hälsoskaparna friskvårdscenter har tillgång till.
Det ger dig möjlighet att gästträna gratis på andra träningsclubar i Sverige och i Norden. Allt som behövs är att du har ett aktivt träningskort hos oss!

JAG VILL VETA MER

TEAM – mindre grupp med samma mål

Våra mindre grupper som vi kallar TEAM och som startar upp regelbundet inom många olika områden, är väldigt populära och framgångsrika. Och det är inte konstigt. Fördelarna är förstås att man halverar kostnaden genom att dela på en PT och/eller kostrådgivare och det blir dubbelt så roligt och extra effektivt för att nå sina egna mål. Att nå de resultat man önskar i en liten grupp är oftast det som avgör för att man äntligen ska kunna lyckas. När man har samma mål och samtidigt får kompetent hjälp och stöd, ja då är det så mycket lättare!

LÄS MER OM VÅRA TEAM

Läs mer om MILON

Det finns många anledningar till att älska vår MILON-anläggning. Anledningen till att den blivit så omtyckt är att den passar både nybörjare och träningsatleter som har begränsat med tid till sitt förfogande.

Läs mer om hur MILON styrketräningscirkel blir din bästa vän!

BERÄTTA MER OM MILON

 

REHABILITERING

Vi samarbetar med vårdgivare och sjukgymnaster och våra erfarna personliga tränare hjälper dig med ett träningsprogram anpassat för din skada eller smärtproblematik. Rätt sorts träning är i de allra flesta fall lösningen på problemet. Hör av dig så hjälper vi dig att få ordning på dina problem!

TRÄNA BORT PROBLEM

BARN & FAMILJETRÄNING

Vi hjälper er med vardagspusslet! Hos oss är medlemmarnas barn 4-10 år, välkomna utan kostnad på ett pass i veckan med "Lek, bus & träning" med egen ledare medan förälder hinner träna själv. 

Och hela familjen är välkomna fredag eftermiddag på instruktörsledda passet  "familjefys innan fredagsmys" för vuxna och barn 2-10 år.

VÅR BARN & FAMILJETRÄNING

DANS

Dans ingår alltid i vårt gruppträningsschema, i form av aerobic basic, SH´BAM, salsa och Zumba Gold, samt i andra former kring våra temadagar med inbjudna dansintruktörer och i olika kurser. Vi planerar även FUNKY KIDZ barndans, så har du danssugna barn och ungdomar är det bara att intresseanmäla dem i receptionen. Vi startar upp när klasserna är fyllda.

Dansinstruktörer är också alltid extra välkomna att höra av sig till oss!

VI SOM ÄLSKAR ATT DANSA

Aktiva seniorer i Strängnäs dricker kaffe efter träning
Aktiv senior

Om du är ledig på dagtid eller tillhör gruppen seniorer, är vi glada att kunna berätta att det finns massor av roliga träningsmöjligheter varje dag, månd-fred, och redan från kl. 06.00 om du tillhör de morgonpigga! På förmiddagarna finns många roliga gruppträningspass att välja på. Efter träningen bjuder vi på kaffet!

LÄS MER OM CLUB 65 plus