Hos oss får du må bättre! Vi tar ett helhetsgrepp på god hälsa!

Att må riktigt bra innefattar många delar. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort träningsutbud för både kropp och sinne, för DIN hälsa och DITT välmående, bland annat genom fina samarbeten med lokala hälsoaktörer i Strängnäs. Som medlem har du dessutom alltid extra förmåner och rabatter hos våra samarbetspartners. För det tycker vi att du är värd!

Varmt välkommen till oss!

Här får du många val för fysisk träning till en frisk och stark kropp,
men även kunskap, inspiration och lite extra guldkant på livet.
För ett lyckligare sinne.

Hos oss hjälper vi dig med alla delar som är viktiga för din hälsa:
varierad fysisk träning och aktivitet, tips på god och hälsosam mat, inspiration och kunskap med verktyg för viktiga områden som till exempel återhämtning, bättre sömn, samt effektiva metoder för att hantera stress.

För att lyckas med att må bättre och ta ett helhetsgrepp på god hälsa, sätter vi realistiska mål som går att nå, så att vi tillsammans kan le hela vägen mot målet!

MED FOKUS PÅ FOLKHÄLSA I STRÄNGNÄS

Nu bygger vi ett nav av kompetent friskvård i samverkan med andra hälsoaktörer som kan verka lokalt i Strängnäs och erbjuda samlad kompetens kring träning, friskvård och välmående även för sinnet. Med fysisk träning och hälsa sett ur ett helhetsperspektiv blir vi starkare, smidigare, rörligare, friskare, piggare, och gladare. Både i kropp och sinne.

I menyerna längst upp och i länkarna här, hittar du allt vi erbjuder i våra medlemsskap för din fysiska träning såväl för hela ditt välmående.

Grattis och välkommen till ett liv där din hälsa har högsta prioritet!

 

VÅRT TRÄNINGSUTBUD  

MEDLEMSFÖRMÅNER

KOSTRÅDGIVNING

NAPRAPAT/kiropraktik/fysioterapi

 MASSAGE   

MEDICINSK FOTVÅRD

BASTU & RELAX 

FÖRETAG & FRISKVÅRD   

MORNING CLUB-FÖRETAGSNÄTVERK

CLUB ATLET 

CLUB FAMILY 

CLUB LIVSELIXIR 

CLUB 65 PLUS 

EVENT & INSPIRATION 

VANDRING- OCH TRÄNINGSRESOR