Om du verkligen vill lyckas borde du testa att boka PT

Våra Personliga tränare har kunskapen och peppar dig till att ta i det där lilla extra så att du uppnår dina mål! Du får hjälp att lägga upp en träningsplan som fungerar för DIG.

VARFÖR SKA DU TRÄNA MED PT?

En personlig tränare (PT) kan vara exakt vad du behöver om du skulle vilja börja träna, men inte riktigt vet hur, eller med vad.

Och för dig som redan tränar aktivt, men tycker att du kört fast i gamla hjulspår, kan vår PT hjälpa dig att träna på ett nytt sätt för att kicka igång inspiration och ge en bättre utveckling igen. En PT finns till för alla, nybörjare eller erfaren, gammal eller ung!

DU VILL TRÄNA MEN VET INTE HUR

Många går ut alldeles för hårt på det nya året, med resultatet att man antingen ger upp direkt eller drar på sig skador. Många slutar med sin träning för att man tappar motivationen, ofta på grund av att man satt upp för höga mål. En PT hjälper dig utifrån dina egna behov och ser till att du sätter upp realistiska mål. Du får tips om hur du ska lägga upp din träning så att det blir hållbart och att du får ut bästa möjliga resultat.

HUR MAN SKAPAR EN HÅLLBAR LIVSSTILSFÖRÄNDRING

Att börja träna kan vara ett nästintill oöverstigligt steg för många. Ännu svårare är det att få träningen att bli en naturlig del av vardagen. Här spelar PT:n som känner dig, peppar dig och hjälper dig att göra träningen till en rolig vana en viktig roll.

DET ÄR LÄTT ATT TRÖTTNA PÅ SAMMA GAMLA TRÄNINGSPASS

Variation är viktigt för att få utveckling. Om du har tränat på samma sätt länge kan det vara en bra idé att boka vår PT som kan hjälpa dig tänka i nya banor. Ibland behövs det bara en liten knuff i en ny riktning för att våga testa ett nytt sätt att nå de mål man själv önskar, oavsett om ditt mål är att må bättre, bygga muskler eller bli av med din övervikt en gång för alla.

ATT TRÄNA MED PT KAN VARA DIN BÄSTA INVESTERING

När vi blir äldre minskar muskulaturen och kroppens funktioner försämras. Då blir det ännu viktigare att minska belastning på leder och skelett och att arbeta med styrka och balans. Våra PT:s har stor kunskap om vilka övningar du bör fokusera på för att hålla dig stark, frisk, pigg och glad. Länge.