Häng med på roliga hälsoresor tillsammans med oss och våra samarbetande researrangörer!

En vandringstur i Sörmländsk natur eller en hälsoresa en vecka med vandring, yoga, dans och livsnjutning på Korsika? Kanske en häftig dans och yoga-resa till Miami med två av Sveriges bästa instruktörer?

Ja, vi samarbetar med researrangörer och det innebär att vi också kan ordna medlemsrabatt på resor, både kortare och längre, där vi på något sätt själva är delaktiga i arrangemanget.

Att unna sig en hälso- och träningsresa tillsammans med andra är ofta en upplevelse som man länge bevarar i sitt hjärta. 

Det finns många anledningar att vara medlem hos oss! Kontakta oss så berättar vi mer, och följ oss på sociala medier så missar du aldrig några spännande resebokningar!

De researrangörer vi samarbetar med just nu är 

  • Jonas Peter Hedqvist och Åsa Fornander – som arrangerar dans och yogaresor till Miami, London, New York, Malmö, Thailand och Marbella. Aktuella resor med medlemsrabatt hittar du på vår blogg.

  • Maria Björkmanmindfulness-nu som erbjuder mindfulness-retreats till Club Hälsoskaparna, bland annat till Pensionat Casa Limones i Nerja på Spanska solkusten med riktigt bra medlemsrabatt för dig som vill boka!
    Mer info om resan i februari 2024 hittar du på www.casalimonesnerja.com

  • Helene Kjellin – erfaren researrangör med vandring, yoga, dans, salsa, och livsnjutning till magiska resmål som till exempel Korsika, Guadeloupe och Kuba.

    På Helenes resesajt hittar du mer info om vårt spännande samarbete:

www.vandra-yoga.se

Under 2023 finns två spännande resor att välja på!
Mer info om aktuella träningsresor som vi är delaktiga i hittar du i vår hälsoskaparblogg