MILON - Styrketräning i säker, enkel, effektiv och snabb cirkel

Är du en av alla som lider av tidsbrist och inte kan hitta tid för din egen träning? – Grattis! Då kommer du att att kunna lösa det problemet nu i vår omtyckta, snabba och effektiva MILON-anläggning! MILON är perfekt för dig som har förstått hur viktigt det är att styrketräna för att hålla sig starkare och friskare, men har problem att få tiden att räcka.

Vi är stolta över att vara den enda anläggningen i Strängnäs som har denna populära styrketränings-cirkel.

Du som ägnar dig åt andra sporter, exempelvis löpträning, tennis, padel osv. behöver också styrketräna för att minska skaderisken som uppstår i alltför ensidig träning. Då är MILON det perfekta komplementet till din sport. Många av våra löpare springer upp till oss, via motionsspåret, stannar och kör ett pass MILON och springer sedan hem. Smart!

Skräddarsy ditt eget träningsupplägg.
TIPS! Var med på något av våra 30 minuters gruppträningspass eller kör på någon  konditionsutrustning inne på vår gym-del som uppvärmning, och avsluta med ett varv på MILON, så har du kombinerat konditionsträning och styrketräning på ett utmärkt sätt!

EFFEKTIVT: MILON-maskinerna är försedda med elektroniskt motstånd som kan ställas in för både excentrisk och koncentrisk rörelse vilket ökar träningseffektiviteten med ca 40 procent. Av den anledningen passar Milon både som ett perfekt komplement till dina vanliga styrketräningspass på gymmet, som till dig som är nybörjare eller motionär.

PERFEKT NÄR MAN HAR TIDSBRIST
Ibland är det svårt att få ihop vardagspusslet för att hinna träna. MILON kan du träna när det passar dig, alla dagar från kl. 04.00-24.00.

MILON PASSAR ALLA
Många som inte känner sig bekväma på det stora gymmet brukar älska MILON för att den är enkel att använda och går snabbt att utföra när man inte behöver lägga tid på att köa på maskiner eller ställa in alla positioner själv.

Du som redan styrketränar på en högre nivå, kommer att nå ännu bättre resultat när du varvar gymmet med MILON där du får med den viktiga excentriska träningen.

MILON ME - När du blivit installerad och fått ditt smartcard kan du följa din utveckling i MILON genom att ladda ner appen.