Träna både utomhus och inomhus hos oss!

Här får du väldigt många möjligheter att kombinera din träning utomhus och inne hos oss i vår träningsanläggning på det sätt som DU föredrar! Vi finns på promenad- eller cykelavstånd från centrum, mitt emot Vasavallens idrottsplats med tennis- och ishall, och kanske bäst av allt, intill Strängnäs motionsspår i skogen intill.

Spelar du tennis eller padel? Gillar du mest att löpträna?

Grattis! Det är väldigt bra val av roliga träningsformer! Men du vet säkert att ensidig träning ökar risken för slitage och skaderisken är större om du inte bryr dig om att stärka kroppens alla muskler för att kunna hålla bättre och längre i din andra favoritsport.

Många löpare kompletterar till exempel sin träning på vårt välutrustade gym och även med ett varv på vår omtyckta och snabba MILON styrkecirkel ca 2-3 gånger i veckan. Balans, rörlighet och smidighet för bollsporter får du i något av våra effektiva gruppträningspass, exempelvis cirkelträning, mage/rygg, yoga och rörlighetsträning. 

Under sommarhalvåret förlägger vi dessutom gärna flera av våra träningsaktiviteter utomhus och brukar hålla i varierad utomhusträning nere på Visholmen.