Företag & friskvård

All forskning visar att satsningar på friskvård och hälsa är en mycket lönsam investering för företag. Du som har ditt friskvårdsbidrag hos Epassi eller Benify kan använda det hos oss. Om du inte är ansluten där, så ordnar vi förstås så att du får kvitton att lämna in på all friskvård vi erbjuder.

Hos oss kan du använda friskvårdsbidraget
till många olika aktiviteter. 

Friskvårdsbidraget kan du som anställd använda till våra många olika alternativ för fysisk träning som styrketräning, rehabträning, konditionsträning, gruppträning samt rörlighet- och balansträning som Yoga som ingår i medlemsskap med träningskort. Du kan också boka egen Personlig tränare eller om du vill delta i TEAM (mindre grupper med delad PT och samma mål), som exempelvis viktminskning, återhämtning, stresshantering, kostrådgivning med mera. Hos oss kan du också använda friskvårdsbidraget till bland annat massage och medicinsk fotvård.

Du som är företagare kan också teckna våra förmånliga företagspaket för att låta dina anställda träna och få riktigt bra friskvård hos oss. Vi erbjuder förutom stor variation på fysisk träning i vår anläggning, också anpassad träning till era specifika behov. Kanske ska ni delta i en löptävling tillsammans, eller komma i form till skid- eller golfsäsongen, vi hjälper er med rätt sorts träning och ett bra upplägg!

Hela företaget kan också boka en regelbunden träningstid i våra lokaler. Ni kan välja att träna i egen regi eller med tränare från oss.

Dina anställda kan också boka vår massage och medicinsk fotvård hos oss med förmånliga medlemsrabatter. För de som behöver träna redan före jobbet erbjuder vi instruktörsledd morgonträning i cykelsalen och styrketräning i TRX-salen två dagar i veckan. Annars är vårt stora och välutrustade gym och vår MILON-anläggning alltid öppen mellan 04.00-24.00 för egen träning.

Genom att låta dina anställda bli medlem hos oss får de också tillgång till bastu, föreläsningar, verktyg för stresshantering och kostrådgivning, I vissa fall kan vi också sy ihop pausgympa ute på ert företag och vi anpassar träning med vår PT för era specifika yrken och behov.

Hos oss bryr vi oss om både chefen och de anställda!

Kontakta oss om du vill veta vad vi kan göra för ert företag!

Skicka ett mail till sofia.kihlman@clubhalsoskaparna.se