Gruppträningsklasser - kul och bra på samma gång!

Vi håller med Pippi! Gruppträning är inte svårt alls. Det är mest bara roligt! Det finns mängder av olika pass på olika tider hos oss. För alla nivåer, oavsett om du bara vill bli mindre stel, bli starkare, eller få lite bättre kondition. Ofta är gruppträningspassen det bästa du kan komplettera din vanliga styrketräning med! Då får du riktigt bra effekt av din träning.

Gruppträning borde du alltså testa om du inte gjort det! Ett träningspass tillsammans med en bra instruktör och skön musik är medryckande, roligt och väldigt effektiv. Det blir nämligen lättare en vana.

Hos oss hittar du många olika sorters gruppträning som ingår i medlemsskapet, till exempel YOGA, Zumba Gold, Aerobic Basic, Gympa, Salsa, Sh´bam, Cirkelträning, BodyPump, BodyBalance, Rörlighetsträning, Mage/Rygg, Barn & familjegympa, Tabata, TRX, Cykelpass mm.

Hos oss finns alltid en riktig instruktör på plats, vi har inga pass alls med digital instruktör på skärm. Och vi startar vår gruppträning på vardagar redan klockan 06.00 och 06.30 för att du som är morgonpigg ska kunna träna redan före jobbet om du vill.

På vardagar under lunchtid hittar du också kortare gruppträningspass för att du ska hinna äta också. Vi anstränger oss för att du ska hitta tider som fungerar för DIG att träna på!

Boka gruppträning