Hos oss finns också kostrådgivare!

Ibland behöver man stöd och hjälp med att få ordning på vikten eller andra problem som uppstått av fel kosthållning.

Om du verkligen vill ta tag i din hälsa

Vad du äter spelar en väldigt stor roll i ditt liv. Kosten påverkar din energinivå, din fysiska kropp och ditt sinne. Ofta förstår man inte hur stor inverkan kosten faktiskt har, förrän efter man gjort en förändring. Många tror att det behöver vara jobbigt att äta mer hälsosamt, men i själva verket är det oftast bara små justeringar som behöver göras för att uppnå goda resultat med en förbättrad hälsa. 

Att göra en livsstilsförändring med träning och hälsosammare mat ska vara hållbart i längden, det ska vara enkelt, roligt, du ska känna dig mätt och nöjd och det ska förstås vara gott. Det är väldigt viktigt för att en förändring ska fungera.

Om du länge tänkt att du skulle vilja ändra litet på ditt ätbeteende, kanske genom att äta mindre för att gå ner i vikt, eller äta mer för att du behöver gå upp i vikt, så kan du få hjälp hos oss. Vi har också en avancerad "In body"-våg som kan följa upp dina personliga framsteg på flera områden.

Tillsammans når man alltid lättare sitt resultat. I våra mindre team hittar du mindre grupper med samma mål som delar på sin PT och kostrådgivare.