Seniorträning - för dig som vill ha bättre livskvalitet hela livet ut.

All forskning visar att aktiva seniorer som ägnar sig åt fysisk träning såväl som social och trevlig gemenskap, mår väldigt mycket bättre och förbättrar hälsotillståndet på många sätt för de sista åren i livet. I vår Club 65 plus anpassar vi innehållet till våra medlemmar så att det blir lite extra trevligt och innehållsrikt!

Varje måndag till fredag har vi ett varierat och trevligt utbud av flera olika sorters rolig och enkel gruppträning på dagtid för dig som är ledig. Våra seniorer är starka, pigga, friskare och gladare. Ja, för de har väldigt trevligt tillsammans och de har förstått att livet blir bättre om man sköter om sin hälsa efter bästa förmåga.

Först tränar de, i grupp, eller på gymmet och i vår omtyckta och enkla MILON-anläggning. Sedan dusch och bastu, följt av kaffe, morgontidningen och trevliga samtal i vår mysiga lounge vid receptionen.

I Club 65 plus anpassar vi också andra inslag och ämnen i verksamheten som är efterfrågade av just denna grupp. Vi lyssnar på våra medlemmars önskemål och behov för att kunna erbjuda lite extra guldkant på livet.

Det är ett fantastiskt sätt att starta dagarna på! Välkommen du också!

Motion och styrketräning hos äldre är effektivt för att bromsa åldrande.

Det finns många skäl för seniorer och äldre att träna med en kunnig instruktör. Hos oss är vi utbildade seniortränare och vi ser dig och vet vilka behov som är viktiga att ta hänsyn till. 

Rätt utförd träning för rörlighet, balans, styrka, koordination och kondition håller dig friskare och 

  • förbättrar din livskvalitet

  • förbättrar minne och koncentration

  • ger ett skydd mot exempelvis hjärtkärlsjukdomar, högt blodtryck, åldersdiabetes och benskörhet

  • minskar risken för ångest och depression

  • stärker ditt hjärta och dina muskler 

  • minskar risken att falla, och minskar risken för skelettskador.

Det bästa av allt, det är aldrig för sent att börja träna!

Hör av dig så hjälper vi dig att komma igång!