VÅRA INSTRUKTÖRER gör din träning bättre och roligare!

Våra gruppträningsinstruktörer är väldigt viktiga och vi är mycket glada och stolta över att de leder sina klasser med både glädje och passion. Våra instruktörer är våra stjärnor! De motiverar, lyssnar, förstår och peppar för att DU ska kunna nå DINA träningsmål. Vi vet, att det ofta är instruktören som får dig att trivas och gör din träning till en trevlig, hållbar, inspirerande och regelbunden vana.

Våra instruktörer inspirerar och motiverar dig på alla pass som vi erbjuder i vårt gruppträningsschema så att du lämnar träningssalen både glad och svettig!

Eftersom vårt gruppträningsutbud är stort och varierat finns det många möjligheter att leda klasser även för dig som ännu inte testat det roliga extraknäcket att jobba som gruppträningsinstruktör.

Är du redan utbildad så tveka inte att höra av dig, och har du ett stort intresse för en specifik träningsform och är sugen på att gå en instruktörsutbildning inom den, så kan vi kanske hjälpa dig!

ANNA HÄRNER

Anna är en erfaren idrottsledare för barn och ungdom och hon leder familjegympa på fredag eftermiddag! Hon har döpt sitt pass till "Familjefys innan fredagsmys". Våra medlemmar och instruktörer är välkomna att ta med sina barn mellan 2-10 år för att träna tillsammans  utan kostnad!

CARIN ADLÉN

Carin leder uppskattade jympapass och andra dansinspirerade gruppträningspass. Hon är också utbildad ledare för aktiva seniorer och känd för att sprida sin positiva energi omkring sig.

CHRISTINE KOEHLE

Christine är utbildad Yoga lärare vid Kundalini Yoga teacher training och leder två mycket omtyckta yogapass varje vecka hos oss.

HELENE KJELLIN

Helene har en härlig salsaklass för dig som tycker om att dansa. Hon leder också YinYoga två gånger i veckan, och dessutom samarbetar vi med Helene kring hennes populära vandrings- och hälsoresor.

HÅKAN JONSSON

Till vardags är Håkan sjukgymnast, och vi är mycket glada över att ha honom som vår spralliga aerobic basic-instruktör. På måndagmorgnar kan du som är morgonpigg också delta i hans cykelpass 30 min. kl. 06.00 följt av TRX 30 min. kl. 06.35. En grymt bra start på veckan!

LINDA SKÖLD

Tillsammans med oss håller Linda i konceptet "Lek, bus & träning" en gång i veckan, där all form av rörelse blandas kostnadsfritt under hennes ledning, för våra medlemmars och instruktörers barn mellan 4-10 år. Allt från dans, lek, akrobatik och bollsport till stryketräning med barnens rörelseglädje i fokus. Allt detta för att föräldrarna ska hinna träna själva också.
Linda är också ansvarig ledare för våra barndanskurser "Born to Move".

 

MARIT WESTERBERG

Marit träffar du i cykelsalen där hon sprider sin glada energi när hon leder två härliga cykelpass i veckan!

MY MATALAMAA

My är en omtyckt instruktör som leder Les Mills  "Body Balance", som är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates.

NASRA ALI

Nasra träffar du i cykelsalen där hon leder och peppar oss med sin positiva inställning!

PETER HUDATZKY

Peter är en erfaren instruktör som leder flera omtyckta cykelpass i veckan!

PETRI MATALAMAA

På dagtid arbetar Petri som lärare, och hos oss leder han populära pass som Les Mills "Body Pump", "Body Balance" och då och då också TRX.

PRATIK SANKHE

Pratik kommer från Indien och är en mycket uppskattad, välutbildad och professionell yogalärare som hjälper oss att bli modigare, lugnare och starkare.

RATTANA SANUM

Rattana är en mycket uppskattad PT (personlig tränare) som ofta jobbar med rehabilitering eller andra behovsanpassade och målinriktade träningsupplägg. Hon är också gruppinstruktör och leder "rörlighetsträning", "mage/rygg",  "tabata" och cykelpass. Dessutom är Rattana certifierad och diplomerad massör.

SOFIA KIHLMAN

Sofia är en fantastiskt omtyckt PT (personlig tränare) som sprider glädje och som kan skräddarsy ditt personliga träningsbehov oavsett om du vill göra något åt din övervikt, komma i form, bygga muskler eller bli en bättre löpare. Sofia har många års erfarenhet, är utbildad kostrådgivare och massör, samt är känd som instruktör för sina medryckande dansklasser, gympa, effektiva och roliga styrkepass i cirkelträning och trx samt som ledare på cykelpass.