EVENT – för lite extra guldkant på livet

Vi tycker om att samarbeta med andra lokala företag och hälsoaktörer i Strängnäs. På det sättet kan vi tillsammans sprida mer friskvård och mer guldkant på livet för fler som bor i Strängnäs.

Vi håller till i Gula rosornas företagsby, där vi själva har stora och rymliga lokaler som lämpar sig väl för att ordna både event, festligheter och intressanta föreläsningar. Där har vi också ett nära samarbete med vår granne, Alexandra Wedel Hedqvist, som driver "Elsas Kantin". Hon hjälper oss med sina lokaler både för uppträdanden på scenen, AW, dans, quiz, karaoke, samt fixar fantastiskt god mat och dryck vid de tillfällen vi anordnar större och festligare jippon.

Alla som vill ha inspiration är välkomna på våra temadagar och våra event, men som medlem får du förstås alltid lite bättre pris och medlemsrabatter.

I vår eventkalender planerar vi regelbundet in olika sorters event, och det bästa sättet att inte missa allt som händer är att titta in till oss i receptionen och spana in anslagstavlan eller att följa oss på sociala medier.