Fantastiska samarbeten i Strängnäs!

Ja redan nu är det ett stort intresse för att samverka med oss, och det är vi mycket glada över! Samarbete innebär så många fördelar för alla inblandade, och vi har många möjligheter i vår verksamhet att arbeta med andra seriösa hälsoaktörer. Och det finns olika sätt att samarbeta med oss på. Tveka inte att höra av dig om du får en idé om hur vi kan hjälpas åt att sprida ett ökat välmående i Strängnäs tillsammans!

DU KAN HYRA LOKAL HOS OSS!

I vår träningsanläggning på 1800 m2 i Gula Rosornas företagsby har vi rustat upp flera av våra tomma ytor och rum för att våra nya hälsoaktörer ska kunna flytta in hos oss. Det är förstås en trevlig lösning för dig att hyra ett rum av oss om du arbetar på egen hand i ditt företag.

Du får samtidigt automatiskt med de trevligaste arbetskamraterna, trevligt lunch och kaffepaus-sällskap, och du får också möjlighet att välja till vår receptionsservice till din verksamhet.

Och kanske det bästa av allt med att hyra din lokal hos oss: du hinner själv träna före jobbet, på lunchen eller rent av mitt på dagen om du får en lucka. Här förenar vi nytta med nöje och hälsa!

I våra lokaler huserar just nu våra egna massörer, medicinsk fotvård, kiropraktor och två naprapater med vårdavtal hos Region Sörmland.

Läs mer om Rikke Christiansen, medicinsk fotterapeut här.
Ange om du är medlem hos oss när du bokar så du får din rabatt!

Läs mer om JOYLIFE Naprapati/Kiropraktik/Fysioterapi här.

Har du ett kompletterande friskvårdsföretag som passar in hos oss? Är du intresserad av något av de återstående rummen som finns kvar? Kontakta oss så berättar vi mer!

VI KAN OCKSÅ SAMARBETA HOS OSS ELLER HOS DIG

Vi jobbar gärna ihop med vår granne, "Elsas kantin" där vi förlägger en del av våra större event och hon hjälper oss att ordna med god mat när det ska serveras. Hos henne håller vi till när vi bjuder in till större föreläsningar eller jippon som kräver scen och dansgolv.
Läs mer om Elsas Kantin här.

Tillsammans med Fogdö Golfklubb planerar vi in aktiviteter som är trevliga för våra medlemmar att delta i.
Läs mer om Fogdö Golfklubb här.

Mitt Strängnäs är också en samarbetspartner och vi bidrar aktivt i deras arrangemang som t.ex. vid löptävlingar, familjefester, jippon i galleria Präntaren samt vid årliga barnaktiviteter på Gyllenhjelmstorget med dans och hinderbana.
Läs mer om Mitt Strängnäs här.

Vi samverkar med några utvalda researrangörer för att kunna erbjuda medlemsförmåner vid vandrings- och träningsresor.
Läs mer om våra resor här.

VI ÄR STOLTA SPONSORER

Vi är stolta över att vara sponsorer till fotbollsklubben IK Viljan Strängnäs. Under försäsongen tränar deras A-lag herrar, juniorlag herrar, damlag och juniorlag damer hos oss, och vi samarbetar också gärna med dem kring andra temadagar och arrangemang.
Läs mer om IK Viljan här.

Vi är också glada att vara bronssponsorer till HemmaVasan. Vi brinner för att förbättra folkhälsan och sprida friskvård och välmående i Strängnäs, och vi är delaktiga i "500-årsresan" under hela 2023 när vi firar 500-årsjubileet sedan Gustav Vasas kröning i Strängnäs, i folkhälsans tecken.

Läs mer om hemmavasan här.

Läs mer om 500-årsresan på Strängnäs kommun här.