Att välja gym i Strängnäs

Gör dig själv tjänsten att titta på innehållet innan du tecknar ditt medlemsskap. Vad är det som ingår i priset? Ligger alla gruppträningspass som erbjuds här i Strängnäs så att du kan delta? Är ledaren på en tv-skärm eller där för dig? Vi svarar JA på dessa frågor!

Vi vill ge dig full valuta på ett medlemsskap. Vilka av de 35 skälen att träna hos oss lockar DIG mest? Varför ska du välja Club Hälsoskaparna som ditt gym i Strängnäs?

1. TRÄNA FÖR ATT BLI ÄLDRE – OCH MÅ BRA.

Du förtjänar förbättrad livskvalitet livet ut. Det har säkert inte undgått dig att regelbunden träning är en av de viktigaste prioriteringarna vi borde ha för att hålla oss friskare, rörligare och piggare och för att kunna leva ett aktivt liv även när vi sedan blir gamla. Men det går tyvärr inte att skjuta upp tills det är försent. Nu kan du ta tag i den prioriteringen med vår hjälp!

2. VÅR PERSONAL OCH VÅRA INSTRUKTÖRER!

Du möter vår trevliga och engagerade personal och vi brinner för att du ska må bra, oavsett om du träffar oss i receptionen, på ett träningspass eller under en friskvårdsbehandling. Hos oss har vi dessutom alltid instruktörer på alla våra gruppträningspass. De är våra stjärnor, för de ser dig, och hjälper dig med motivationen till regelbunden träning.

3. VI HAR ETT STORT UTBUD FÖR FYSISK TRÄNING.

Ärligt talat, hur många gånger har du köpt ett träningskort som efter ett tag blivit oanvänt? Så kan vi inte ha det! Nu hjälps vi åt med att få dig så motiverad att fortsätta så att det hinner bli en härlig vana att träna!

4. VIKTIG STYRKETRÄNING PÅ MÅNGA OLIKA SÄTT.

Visst vet du hur viktig styrketräningen är? Vi har ordnat så den kan utföras på många olika effektiva sätt! I gymmet med maskiner, med stort utbud av fria vikter, i gruppträningssalen med Body Pump, Tabata, cirkelträning och TRX till bra musik och pedagogisk instruktör. Och såklart till mångas favorit, i vår MILON styrkecirkel.

5. KONDITION FÖR HJÄRTAT

Konditionsträning är viktig för att låta hjärtat arbeta. Kombinera den regelbundet och valfritt med den styrketräning du föredrar så har du en riktigt bra träningsplan. Hos oss får du upp pulsen på många olika sätt. På gympan, i cykelsalen, i ett danspass eller inne på någon av alla konditionsmaskiner inne på gymmet. 

6. SUPERBRA LÄGE!

Läget, läget och läget!! Nära centrum, nära skogen med alla motionsspår, nära idrottsplatsen, is- och tennishall och med stor parkering. Träna inne eller utomhus, kombinera och gör din egen perfekta träningsplan hos oss.

7. BALANS, SMIDIGHET & RÖRLIGHET

Börjar du bli lite stel och orörlig?  Det är något vi hjälper dig att förhindra, det är både lätt och roligt att träna sig mjuk, smidig och rörlig.

Hos oss hittar du också många olika sorters träning för dig som vill vara en aktiv senior, varje måndag till fredag, från tidig morgon ända fram till lunch. Läs mer här:

SENIORTRÄNING

8. GRUPPTRÄNING – ALLTID MED INSTRUKTÖR!

Ett av de viktigaste uppdrag våra instruktörer har, är att se just DIG och att kunna motivera och peppa utifrån dina behov och din nivå. Därför hittar du inga träningspass med ledare på tv-skärm hos oss. Och vi har många olika typer av pass, eftersom vi alla är olika och tycker om olika saker.

9. VI ÄLSKAR ATT DANSA!

Ja det stämmer! Dans är en härlig motionsform, och ibland förstår man knappt att man tränade också när det var så kul! Snacka om att förena nytta med nöje! Vi har många olika sorters dans, och vi planerar fler, både för vuxna och för barn och ungdom. Därför tar vi tacksamt emot tips på fler dansinstruktörer som vill komma och jobba med oss!

10. MILON – MÅNGAS FAVORIT!

Vår populära MILON-anläggning är vi ensamma om i Strängnäs. Den är säker, snabb och effektiv! På 24 minuter styrketränar du ett varv och slipper  göra en massa inställningar själv, allt finns lagrat i ditt personliga MILON-kort. Passar nybörjare, motionärer och redan vältränade som vill kombinera sin vanliga träning med Milons excentriska muskelträning för ännu bättre resultat.

11. TRX – DET BORDE DU TESTA!

Vi är mycket glada över vår TRX-sal där vi kan erbjuda flera pass med instruktör varje vecka. TRX står för Total body Resistance Exercise. Det är en träningsform där man utnyttjar sin egen kroppsvikt för att träna styrka, smidighet, balans och kondition med hjälp av ett speciellt remsystem för att göra olika övningar. TRX ger en kul och supereffektiv träning.

12. YOGA – KROPP, ANDNING OCH SINNE

Yoga har genom många studier visat på många positiva hälsoeffekter vid stresshantering, på den psykiska hälsan, sömn och balans.
YOGA kan, liksom annan fysisk träning, sänka hjärtfrekvens, blodtryck och andningshastighet och hjälper till att minska oro. 

13. REHAB-TRÄNING

Har du smärtor i rygg, knä eller höft? Låter du bli att träna tills det blivit bättre? Hos oss kan du boka tid hos vår landstingsanslutna Naprapat som hjälper dig. Här får du också ett anpassat träningsprogram som du kan följa i vårt gym för att bli bättre.

Och om du av legitimerad personal inom hälso- och sjukvården ordinerats träning och rehabilitering, så har du kommit rätt! Vi tar emot "FaR" – Fysisk aktivitet på recept.

14. 1800 m2 MED VALFRIHET.

Vi är många som trivs här. Fördelen är att olika aktiviteter kan delas upp och ske så att alla kan fokusera på just sitt eget val av träning. Här finns stort gym med maskiner, fria vikter, MILON-salen, två olika studios för TRX, olika sorters gruppträning och en cykelsal för extra bra konditionsträning. Och lunchen äter vi förstås gärna hos vår granne och samarbetspartner "Elsas kantin" efter något av våra lunchpass.

15. ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!

Friskvårdsbidraget kan du använda hos oss för  träningskort, massage, fotvård, personlig träning (PT) TEAM och kurser med samma mål som till exempel rygg/knä-frisk, viktminskning, stresshantering, kostråd – sänk för högt blodtryck, undvik diabetes, kom i gång motionär, maxa träningsresultat, utomhus löparskola, träna för golfsäsongen eller vasaloppet.

16. PT – PERSONLIG TRÄNARE

Din PT ser till att du får mesta möjliga resultat på de mål just DU vill uppnå och som är realistiska för dig. Många startar för hårt och hinner bli sjuka eller skadade innan de ens har börjat. Variation är viktig i din träning. Att testa på nya sätt att träna ger dig utveckling, resultat och fortsatt motivation. Våra personliga tränare är omtyckta och kompetenta! Ge dig själv den utveckling du önskar!

Man kan också boka PT för hembesök om man behöver hjälp med träning och rehabilitering.

17. TEAM – MINDRE GRUPP – DELAD PT

Dubbelt så effektivt - Hälften så dyrt - Dubbelt så roligt. Ja det är många fördelar att dela på PT i en lite mindre grupp som har samma träningsmål. Det är dessutom väldigt socialt och trevligt och många av våra TEAM vill ofta fortsätta att träna regelbundet tillsammans efter avslutad omgång. Det ger så bra resultat när det blir en god vana!

18. ÖNSKAR DU MÅLSTYRD TRÄNING?

Hos oss kan du bli inspirerad, få kunskap och önska dig specifika föreläsningar, kurser och workshops inom olika ämnen. Får vi ihop en liten grupp så kommer vi att samarbeta med andra hälsoaktörer för att kunna erbjuda just det som våra medlemmar behöver. Vi har gott om plats och bra lokaler för att kunna hålla i alla möjliga hälsorelaterade upplägg. Hör gärna av dig om du själv har kompetens att leda specifika kurser!

19. FÖR FÖRETAG SOM BRYR SIG OM SINA ANSTÄLLDA

Många företag vet redan hur lönsamt det är med friskare personal. Har ni ett specifikt träningsmål eller måltävling där företaget deltar kan vi hjälpa till. Vi kan också i viss mån komma till det större företaget med pausgympa, rörlighet och styrka.

Vi ordnar föreläsningar i bl.a. stresshantering och ämnen som påverkar både privatlivet och arbetet. Dessutom kan du boka massage, medicinsk fotvård och naprapat hos oss. Vissa dagar och tider i veckan kan du varva ner i vår bastu eller ångbastu efter träningen.

20. FÖR FÖRETAGSLEDNING SOM OCKSÅ SKA ORKA

Även ledningsgruppen kan bli trött. Det är lika viktigt med friskvård för de med tungt ansvar. Vår Morning Club företagsnätverk samlar företagsledare i Strängnäs varje fredag kl 07.00 för ett varierat träningspass som passar alla, med egen PT. Efter dusch och bastu serveras frukost, och då passar vi på att nätverka tillsammans eller lyssnar på någon inbjuden gäst. Det är en väldigt trevligt avrundning på arbetsveckan! 

21. FRISKVÅRD – MEDICINSK FOTVÅRD – MASSAGE – VÄLMÅENDE

Väldigt omtyckta är våra diplomerade och certifierade massörer Rattana och Pernilla, och Rikke som håller till hos oss med sin medicinska fotvård. Boka i god tid. Det är många som förstått hur bra man mår av att prioritera sitt välmående. Självklart är det en prisfördel om man är medlem hos oss, men alla är välkomna hit för att boka behandlingar.

22. VARVA NER – VILA - SLAPPNA AV - MEDITERA

I dagens stressade samhälle är det viktigt att hitta en stund för egen avkoppling. Vi samarbetar med duktiga hälsoaktörer inom det området för att erbjuda stöd och hjälp till att må bättre. Vi tar ett helhetsgrepp på hälsa och det innefattar både kropp och sinne.

23. GRATTIS! TRÄNA VART DU VILL!

Ja, eller i alla fall på alla anläggningar i Sverige och i övriga världen som liksom oss är stolta medlemmar i CMS. Och det är många! Det betyder att du som är medlem närsomhelst kan hämta ut ditt "CMS travelpass" och ta med dig på resan eller om du befinner dig eller arbetar tillfälliga perioder på annan ort. Det ingår i ditt medlemsskap hos oss!

24. CLUB ATLET – FÖR DIG MED HÖGRE TRÄNINGSMÅL

Vi vill alla olika saker. Hos oss finns också de som är mycket fokuserade och vill utmana sig själva för ett extra högt träningsmål och resultat, ofta tillsammans med vår PT. De som tillhör denna grupp behöver också lite mer avancerad inspiration och djupare kunskap än våra glada motionärer, och det vill vi se till att de får också för att fortsätta sin utveckling med motivation och träningsglädje.

25. CLUB FAMILY

Vi vill hjälpa till med vardagspusslet! Föräldrar hinner knappt träna själv mellan allt skjutsande och hämtande efter jobbet. Därför har vi ordnat roliga och bra pass 2 ggr i veckan, samtidigt som de vuxna tränar, för våra medlemmars och instruktörers barn upp till 10 år. Utan kostnad! Med en duktig barnledare! Boka "lek, bus & träning" och "familjefys innan fredagsmys" i receptionen!

NYHET. Nu startar kurserna BORN TO MOVE med dans och rörelseglädje för barn 6-7 år och 8-12 år!
LÄS MER

26. CLUB LIVSELIXIR

Vi vill erbjuda litet extra guldkant på livet också! Därför ordnar vi regelbundet event, temadagar och samarbetar med andra gästinstruktörer, hälsoutövare och researrangörer av hälso- och träningsresor för att kunna erbjuda medlemsförmåner som ger litet extra livskvalitet och näring till sinnet. Man får ju ha kul när man bryr sig om sin hälsa!

27. CLUB 65 PLUS

Välkommen alla seniorer! Vi har en fantastisk, trevlig och mycket uppskattad verksamhet för er!
Varje förmiddag måndag-fredag erbjuder vi många riktigt bra gruppträningspass som är enkla och passar alla nivåer, men ändå är effektiva för att hålla oss friskare, starkare, piggare och motar bort stelheten. Här får du en härlig gemenskap! Många stannar kvar en stund efter dagens motionspass, bastar, dricker sitt medlemskaffe, läser dagens tidning och hittar på andra trevligheter tillsammans.

28. VI BJUDER ALLTID PÅ KAFFET!

Javisst, slå dig ner i vår trevliga lounge vid receptionen och ta en kopp kaffe eller te, före eller efter träningen! Det är en uppskattad medlemsförmån! Passa på och prata lite med oss i receptionen och berätta gärna hur din träning går! Det tycker vi om, för vi vill att du ska må bra!

29. BASTUN ÖPPEN MED ANSVAR OCH FÖRSTÅND

Vi vet hur viktig bastun är för våra medlemmar, men under rådande energisituation tar vi förstås vårt ansvar och har kraftigt dragit ner bastuns öppettider för att spara på el. Vi har lyssnat på medlemmarnas önskemål så du hittar alltid några tider som passar när du tränat så att det blir rättvist för alla.

30. VÄLKOMMEN PÅ MEDLEMSFRUKOST!

En gång i månaden serverar vi en trevlig frukostbuffé i vår trevliga och mysiga lounge uppe vid receptionen. Ibland överraskar vi även med någon intressant gäst som kommer och inspirerar oss samtidigt.

31. LOKALT SAMARBETE MED MEDLEMSFÖRMÅNER

Vi erbjuder attraktiva medlemspriser på allt från till exempel massage, medicinsk fotvård och våra olika event. Vi skapar många samarbeten med andra hälsoaktörer så att vi kan erbjuda våra medlemmar ett högt mervärde  i medlemsskapet. Vi har också samarbeten med andra företag och föreningar som ger extra värde för våra medlemmar.

Har du själv en hälsorelaterad verksamhet och vill samverka med oss? Hör gärna av dig!

32. HINNA TRÄNA FÖRE JOBBET

Vi är stolta över att kunna erbjuda instruktörsledda gruppträningspass redan klockan 06.00 och 06.35 vissa dagar. För den som är morgonpigg eller vill hinna med ett härligt cykel- och/eller TRX-pass redan före jobbet. 

Vill du gymma själv så kan du som medlem starta redan från kl 04.00!

34. VÅRA ÖPPETTIDER

Det är trevligt att möta den välkomnande personalen i receptionen, därför är den bemannad måndag-torsdag kl. 08.00-20.00 och fredagar kl. 8.00-16.00. Då kan du alltid få hjälp från oss och även boka dina behandlingar, PT och deltagande i TEAM. 

34. UPPE I GULA ROSORNAS FÖRETAGSBY ...

... finns inga grannar eller hyresgäster som kan bli störda av musik eller träningsredskap. Det är en stor fördel för dig som tycker att musik är en viktig del av träningen både tidigt på morgonen eller på kvällen när det passar DIG bäst att träna.
Som medlem har du tillgång till egen träning med ditt passerkort alla dagar kl. 04.00-24.00.

35. DET VIKTIGASTE SKÄLET

Ja det ingår många bra saker i ett medlemsskap hos oss. Men det viktigaste skälet summerar vi här! Tillsammans blir vi STARKARE, FRISKARE, PIGGARE OCH GLADARE! Varmt välkommen att bli medlem hos Club Hälsoskaparna friskvårdscenter! /Sofia, Carin & personalen!

BLI MEDLEM

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

Vi finns på facebook, youtube och instagram som @clubhalsoskaparna. Alla är välkomna att följa oss där för inspiration och inbjudningar till våra öppna event! Och förstås, prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och få med Hälsoskaparmagasinet utan kostnad!

JA! JAG VILL GÄRNA FÅ NYHETSBREV!

TILLBAKA TILL STARTSIDAN