CLUB FAMILY och barndans "Born to move"

TIDSBRIST ÄR ETT STORT PROBLEM HOS MÅNGA! Hur ska man hinna träna själv när man har fullt upp med att skjutsa och hämta barn efter jobbet? Det är inte lätt. Men både föräldrar och barn mår bra av att röra på sig. Varför inte göra det samtidigt eller tillsammans? Vi har sett till att det är möjligt!

I CLUB FAMILYs lek, bus & träning och familjegympa, får våra medlemmar och instruktörers barn gå gratis!

På tisdagar kl. 17.00-17.45 går passet "Lek, bus & träning" för barn 4-10 år, med Linda, som är en erfaren barnledare som blandar all form av rörelse. Allt från dans, lek, akrobatik och bollsport till styrketräning  med barnens rörelseglädje i fokus. Samtidigt finns olika pass för föräldrarna att delta i, eller om man bara vill köra ett varv under tiden, på gymmet eller i MILON. 

På fredag eftermiddag har vi gympan "familjefys innan fredagsmys" med Anna som också är en barn- och ungdomsledare med många års erfarenhet. Passet är för våra medlemmar, föräldrar och barn från 2-10 år eller mor- och farföräldrar som vill ta med barnbarnen. Här tränar vi oss starka och smidiga tillsammans i ett roligt och bra träningspass.

Letar du kurser för barndans i Strängnäs? Då har du kommit rätt! Läs mer om vårt "Born to Move" här nedanför!

NYHET! BORN TO MOVE! 

Barn och ungdomar i Strängnäs får nu äntligen ett eget "dansens hus" hos oss! Nu behöver inte föräldrar köra sina danssugna barn och ungdomar till Eskilstuna längre, nu är ni välkomna att dansa loss hos oss!

Nu startar vi upp de populära kurserna "BORN TO MOVE" med cool dans och kul och härlig rörelseglädje för barn och ungdom.

  • KURSSTART 28/2 – Tisdagar kl. 17.50. För barn 6-7 år.
    Ledare: Linda Sköld & Emma Lindblad.

  • KURSSTART 3/3 – Fredagar kl. 17.00. För barn/ungdom 8-12 år.
    Ledare: Linda Sköld & Linnea Bornhäll.

Se mer om konceptet Born to Move här nedanför!

Kursavgift 12 ggr:
– Förälder medlem: 1250 kr
– Övriga deltagare : 1450 kr

Skicka oss ett mail på info@clubhalsoskaparna.se och anmäl ditt intresse till oss redan nu så missar du inte en plats när vi startar upp "BORN TO MOVE"!